Interview

I studiet med Katrin Bååth

av Etta Blanck

Publicerad

Hvem er Katrin Bååth?

Jeg er skaberen som aldrig får nok af nye projekter og ideer. Jeg har i nu 8 år arbejdet freelance som art director, creative director, stylist og eventskaber og har det sidste 1 1/2 år drevet mit studie på Tändstickområdet i Jönköping.

Kan du fortælle lidt om studiet?

Studiet er en kreativ plads, et showroom en vintage- og indretningsbutik, et galleri, et sted for events, workshops, forelæsninger og et sted hvor man kan mødes. Det er min plads på jorden. Her vil jeg samle ideer, kreativitet og mennesker i en salig blanding.

Hvad tænker du omkring materialer og design? Hvorfor valgte du vores Lindanäs kalksten til gulv i studiet?

Når det kommer til materiale og design stræber jeg altid after en helhed. Lidt af mit mantra er, at altid gøre alt ned i mindste detalje. At vælge det rigtige gulv var ekstremt vigtigt for mig, og det tog næsten tre måneder, inden jeg fandt det rigtige. Jeg elsker naturlige materialer og faldt pladask da jeg fandt Östersjösten og Deniz tipsede mig om Lindanäs slebet i faldende længder. Den var helt perfekt til mit studio. Jeg har valgt Lindanäs slebet i faldende længder, da den gør sig ekstremt godt i mit miljø. Farven og nuancen giver mig også stor frihed til at ændre den øvrige indretning og stil, hvilket er vigtigt for mig i mit miljø. Jeg er stadig ligeså glad for mit valg, både fordi det er smukt men også fordi det fungerer perfekt i et offentlig miljø og er vældig nemt at holde rent.

Lindanäs slebet 30 cm faldende fra 650 dkk.

Publicerad

Danska
Danska