Intervju

C.H.A Spatial Studio

av Etta Blanck

Publicerad

Fortæl os lidt om dig selv og C.H.A Spatial Studio

Efter nogen tid i indretningsbranchen både i udlandet og i Stockholm tog jeg skridtet til at starte C.H.A Spatial Studio. Med en baggrund inden for projektledelse, kunstvidenskab, indretningsarkitektur og design var ambitionen at skabe en virksomhed, hvor fokus er på at hjælpe kunderne igennem hele processen. Fra den første idé eller vision til et færdigt hjem og overdragelse. Vi samarbejder med de bedste inden for deres håndværk og skaber miljøer, der er unikt designet til hver enkelt kunde.

Anna Hagman, stifter og creative director C.H.A Spatial Studio. Projekt Villa H.

Hvad er din filosofi og principper vedrørende dit arbejde?

Ambitionen er at skabe en rummelighed, der indbyder til ro, og hvor kreativiteten kan tage plads. Naturmaterialer, der definerer tidløshed, enkelhed og klarhed, og hvor indkøbte kunstgenstande kan finde sted, skaber en god blanding mellem fordybelse og det interessante. Hvert projekt er unikt i sit design, og jeg dedikerer tid til at finde den perfekte blanding mellem veltilrettelagte kvadratmeter, solide tidløse materialer og spændende og iøjnefaldende objekter, der tilsammen skaber et øget velvære.

Hvad inspirerer dig?

Jeg er inspireret af byer og mennesker, kunst, mode og kunsthåndværk.

Hvilke tendenser ser du inden for indretning og design?

Fortsat interesse for genbrug og lokalt håndværk vil fortsætte. Endnu mere individualitet, du tør udøve din stil, prøve nye farver, nye tekstiler med mønstre og så videre.

Villa H: Hvad var kundens ønsker, og hvad var tankerne bag dit designkoncept for dette hus?

Ønsket var rene, minimalistiske overflader. Vi ønskede at bruge nogle få solide materialer, der gik igen i alle rum for et ensartet tidløst udtryk. Volumen, højt til loftet, spændende vinkler og store mængder lys. Vi studerede solens gang for at placere huset og lysindtag så fordelagtigt som muligt.

Sidste: Noget spændende, du arbejder på lige nu? Vi redesigner en villa i det centrale Melbourne og har et par etager i Stockholm, som vi i øjeblikket arbejder på.

Villa H. Lindanäs slebet i varierende faldende længder.

Publicerad