Hjemme hos

Hjemme hos Line Borella i København

av Etta Blanck

Publicerad

Hvem er Line Borella?

Jeg er Head of PR på MENU og jeg bor på Nørrebro i København sammen med min kæreste og vores fire delebørn som er her hver anden uge. Jeg elsker atmosfæren i kvarteret og har altid kort til grønne områder, restauranter og kontoret. Vi er desuden medlemmer i en tagterrasse med have og i løbet af sommeren forsyner den os med friske grønsager. Mine interesser er blandt andet havearbejde og indretningsdesign, men der findes også meget der imellem. For nylig renoverede min kæreste og jeg vores badeværelse fra 1,5 kvm til 4,5 kvm med meget opbevaringsplads og indbygget vaskemaskine og tørretumbler.

Hvorfor valgte du at bruge vores Gotlandske kalksten Norrvange?

Min kæreste opdagende Östersjösten via Instagram og eftersom vi allerede var i processen med at designe det nye badeværelse delte han det med mig og jeg kunne med det samme lide det jeg så. Jeg forsøgte at bestille en materialeboks men dengang sendte i ikke til Danmark. Jeg kontaktede Deniz som informerede mig om de forskellige sten. Lige inden vi skulle lægge ordren opdagede jeg Norrvange kalksten fra Gotland, som på det tidspunkt var ny i jeres sortiment. I sidste øjeblik ombestemte vi os og bestilte Norrvange matslebet.

Hvordan forberedte du dig og tænkte inden renoveringen af badeværelset?

Eftersom jeg arbejder i det designfirma er jeg vant til processen med at skabe rum og plads. Enten til det virkelige liv eller til billeder. At jeg har arbejdet længe i branchen gør, at jeg ved hvor træt jeg bliver af ikke-klassiske/naturlige baggrunde i mit hjem. Derfor vidste jeg, at natursten, bruneret messing, rustfri stål, træ og rolige basisfarver skulle være basiselementerne i badeværelset. Vi ville skabe et varmt og indbydende indtryk, for senere at kunne tilføje farve gennem detaljer som håndklæder og kunst. Eftersom hele renoveringen var et puslespil, ville vi bruge hver eneste millimeter, men på samme tid gøre rummet så stort som muligt. En ting jeg aldrig havde tænkt på var, hvor let man kan kombinere forskellige metaller i et badeværelse - vandhaner, håndtag, toiletbørste, skylleknap, lamper osv. så nu har vi faktisk 4 forskellige metaller. Jeg elsker hvordan kalkstenen bruges på gulvet og i bruseren samt hvordan den matcher med egetræet på skabene og farven på væggen. Men jeg vil gerne tilføje noget lyserødt og noget gult

Publicerad