Interiör

Mix og match sten

av Etta Blanck

Publicerad

At blande forskellige typer sten skaber et livligt udtryk

Vi elsker alle vores sten, og nogle gange er det svært kun at vælge én. Så kan en blanding af flere forskellige stentyper være et alternativ. At blande forskellige sten skaber et livligt og legende udtryk, der er både innovativt og klassisk.

En af de mest traditionelle kombinationer af sten er naturligvis det hvide og sorte ternmønster. Til sådan et mønster anbefaler vi vores lyse Ekeberg marmor kombineret med vores sorte Jämtland kalksten. Herefter er det egentlig kun fantasien, der sætter en stopper. Vi synes, jo flere stentyper, jo sjovere er blandingen.

Badeværelse designet af Hám Interiors. Lys Ekeberg marmor, sort Jämtland kalksten.

Hvis du leder efter noget, der ligner nedenstående design, passer vores sorte Jämtland kalksten godt sammen med rød Öland kalksten i en diamantfræset eller slebet finish.

Sort Jämtland kalksten, rød Öland kalksten diamantfræset.

Ternmønster kan naturligvis også laves med andre sten end Ekeberg marmor og Jämtland kalksten. En kombination af Borghamn kalksten gråbrun slebet og Rosenthal Sandbeige fungerer rigtig godt.

Badeværelse designet af Ausland Interiors. Borghamn kalksten gråbrun slebet, Rosenthal Sandbeige.

Eller hvorfor ikke vores norske Fauske marmor blå slebet i kombination med vores lyse Ekeberg marmor slebet? For at skabe din egen blanding af vores stentyper anbefaler vi at køb stenprøver og test.

Badeværelse designet af Hám Interiors. Fauske marmor blå slebet, lys Ekeberg marmor.

Publicerad