Vores showrooms

Vi byder alle vores kunder velkommen til at besøge et af vores showrooms. Vi tilbyder forudbestilte og drop-in besøg, hvor vi gerne vil give inspiration og et bedre indblik i vores sortiment, bæredygtighed og design.

I showroomen er alle vores sten i et større format. Vi har også materiale- og farveprøver, så du kan teste forskellige kombinationer og føle dig mere sikker på dit valg.

Stockholm Showroom

Vores showroom er placeret på Chamottevägen 4, Gustavsberg i Stockholms skærgård. Her bliver du modtaget af indretningsarkitekt Rebecka Haymoz, som hjælper dig med materialevalg og rumplanlægning. Book dit besøg her!

Hvis du ikke kan komme til vores showroom, tilbyder vi også digitale møder. Book dit digitale besøg her!


Nyhed! Östersjösten Studio har åbnet!

Et kreativt og professionelt studie, hvor vi blander funktionalitet med æstetik i hvert design. Vores primære fokus er at skabe smukke badeværelser, men vi kan også hjælpe dig med at designe alle rum, både indendørs og udendørs, med sten. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe en smuk design, og vi hjælper med alt lige fra plantegninger og 3D-visualiseringer til valg af materialer og øvrigt indretning. Vi er dedikerede til vores passion for materialer og design, og vi er stolte af at kunne levere velafbalancerede rum, der efterlader varige indtryk.

Vi vil meget gerne høre fra dig! Send os en e-mail på studio@ostersjosten.se.